Σχετικά με εμάς

Το Fotonio Events & More, είναι ένας νέος χώρος στην πόλη του Ναυπλίου με μοναδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που δίνει τη δυνατότητα φιλοξενίας συνεδρίων, μουσικών εκδηλώσεων, εταιρικών συναντήσεων, εκθέσεων κ.τ.λ. Η ευρύτερη περιοχή διαθέτει το προνόμιο του να προσφέρει πολλά και ενδιαφέροντα στο πλαίσιο ενός συνεδρίου, εμπλουτίζοντας την παραμονή των συνέδρων στην πόλη.

Τα 600τμ2 του κτιρίου, έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν 200 άτομα σε θεατρικό στυλ, 150 άτομα σε σχολική διάταξη και 50 άτομα σε διάταξη συνάντησης. Η εγκατάσταση λειτουργεί με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά συστήματα με δυνατότητα επέκτασης και διαμόρφωσης του εξοπλισμού σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες. Οι χώροι είναι σχεδιασμένοι με μίνιμαλ διακόσμηση και πλούσιο φωτισμό, με άριστη ποιότητα για τις ανάγκες μιας ολοκληρωμένης διοργάνωσης.

Δύο μικρότερες αίθουσες συσκέψεων των 200τμ2 και 80τμ2, άρτια εξοπλισμένες με την πιο καινοτόμο τεχνολογία, είναι κατάλληλες για επαγγελματικές συναντήσεις, εκδηλώσεις, σεμινάρια, εργαστήρια, κοκ. Ένα μοντέρνο και πολυλειτουργικό φουαγιέ είναι το τέλειο σκηνικό για coffee breaks, show, πάρτυ και εταιρικές εκδηλώσεις. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 100 επισκέπτες. Ο κήπος του φουαγιέ, ολοκληρώνει τις δυνατότητες για εκδηλώσεις και σε εξωτερικό χώρο.

Η συνολικής επιφάνειας χώροι των 4 στρεμμάτων, παρέχουν τη δυνατότητα συναυλιών σε ανοιχτό χώρο, εκθέσεων και δραστηριoτήτων, με την υποστήριξη ιδιωτικού χώρου στάθμευσης. Ολόκληρος ο χώρος, με την άριστη διαρρύθμιση είναι σχεδιασμένος να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επισκεπτών του.

Εγκαταστάσεις | Fotonio Events & More

  Θεατρική διάταξη

 Σχολική διάταξη

 Banquet

  Ρεσεψιόν

 Wi-fi Internet access

 Εξοπλισμός ήχου  

 Σύστημα προβολής 

 Σκηνή

 Φως ημέρας 

 Συσκότιση αίθουσας  

  Κλιματισμός

 Μεταφραστικό σύστημα 

Το Fotonio Events & More, είναι το πιο σύγχρονο συνεδριακό και πολιτιστικό κέντρο της Πελοποννήσου και σας περιμένει να το ανακαλύψετε!